Skip to main content

Heritage Middle School

Bell Schedules


Enrichment Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:05 AM 50 min
2nd Period 9:10 AM 10:00 AM 50 min
3rd Period 10:05 AM 10:55 AM 50 min
Enrichment 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4th Period 11:30 AM 1:00 PM 90 min
A Lunch 11:30 AM 12:00 PM 30 min
B Lunch 12:00 PM 12:30 PM 30 min
C Lunch 12:30 PM 1:00 PM 30 min
5th Period 1:05 PM 1:55 PM 50 min
6th Period 2:00 PM 2:50 PM 50 min
7th Period 2:55 PM 3:45 PM 50 min
Non Enrichment Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:10 AM 55 min
2nd Period 9:15 AM 10:10 AM 55 min
3rd Period 10:15 AM 11:10 AM 55 min
4th Period 11:15 AM 12:45 PM 90 min
A Lunch 11:15 PM 11:45 PM 30 min
B Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
C Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
5th Period 12:50 PM 1:45 PM 55 min
6th Period 1:50 PM 2:45 PM 55 min
7th Period 2:50 PM 3:45 PM 55 min
Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:00 AM 45 min
2nd Period 9:05 AM 9:50 AM 45 min
3rd Period 9:55 AM 10:40 AM 45 min
5th Period 10:45 AM 11:30 AM 45 min
4th Period 11:35 AM 1:05 PM 90 min
A Lunch 11:35 AM 12:05 PM 30 min
B Lunch 12:05 PM 12:35 PM 30 min
C Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
6th Period 1:10 PM 1:55 PM 45 min
7th Period 2:00 PM 2:45 PM 45 min
Pep Rally 2:45 PM 3:45 PM 60 min
Early Release/Fun Friday
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 8:50 AM 35 min
2nd Period 8:55 AM 9:30 AM 35 min
3rd Period 9:35 AM 10:10 AM 35 min
5th Period 10:15 AM 10:50 AM 35 min
6th Period 10:55 AM 11:30 AM 35 min
7th Period 11:35 AM 12:10 PM 35 min
4th Period 12:15 PM 1:45 PM 90 min
A Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
B Lunch 12:45 PM 1:15 PM 30 min
C Lunch 1:15 PM 1:45 PM 30 min
Late Start
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 10:15 AM 10:50 AM 35 min
2nd Period 10:55 AM 11:30 AM 35 min
3rd Period 11:35 AM 12:10 PM 35 min
4th Period 12:15 PM 1:45 PM 90 min
A Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
B Lunch 12:45 PM 1:15 PM 30 min
C Lunch 1:15 PM 1:45 PM 30 min
5th Period 1:50 PM 2:25 PM 35 min
6th Period 2:30 PM 3:05 PM 35 min
7th Period 3:10 PM 3:45 PM 35 min
Testing Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:15 AM 9:10 AM 55 min
2nd Period 9:15 AM 10:10 AM 55 min
3rd Period 10:15 AM 11:10 AM 55 min
5th Period 11:15 AM 12:10 PM 55 min
4th Period 12:15 PM 1:55 PM 100 min
A Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
B Lunch 12:50 PM 1:20 PM 30 min
C Lunch 1:25 PM 1:55 PM 30 min
6th Period 2:00 PM 2:50 PM 50 min
7th Period 2:55 PM 3:45 PM 50 min